(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Celil bey hocam,bu şiiriniz varya okudukca tebessüm ile hüznü ayni anda getiriyor insana... Dava sizce önemli dava müthiş,ama davayı yüklenenler müştekiler duruma girdiler sizin savunmanızdan, ,düştüler bir müşkülata,kararı yine size bıraktılar sonunda,çözersiniz inşaallah..,
deli eder insanı bu dünya; bu gece, bu yıldızlar, bu koku, bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç,,,,,diyorya çaresiz Orhan veli,aynen,çaresiz kalıyor insan,okudukca bu şiir alıp götürdügü yerde okuyanı yani beni de.. Neyse hocam okumak çok güzeldi,çözmek imkansız,gönlünüze emeginize saglık..Muzipce ama derin mısralarınızı günün şiiri yaptım ben...Kalın selametle..
üstadım yaşanmış olduğunu sandığım elim bir olayın nazım bir dille anlatımı destan güzelliğinde olmuş. içerikten ziyade akıcı ev etkili anlatım şiire egemen olmuş. kaleminize sağlık
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.