Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
çetin altungüneş
çetin altungüneş

ACININ RENGİ

Yorum

ACININ RENGİ

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1145

Okunma

ACININ RENGİ

ACININ RENGİ

Acının rengi yaşlarda değil
Göz bebeklerindedir

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Acının rengi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acının rengi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACININ RENGİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
8.3.2017 19:17:36
5 puan verdi
Çetin bey bir zaman bir fabrikaya işçi olarak girdim.
Ama baktım ki bana göre değil.
Ben burnumdan doğru dürüst nefes alamıyorum.
Bu yüzden tozlar, iplik tozları başımı ağrıttı.
Ben de diplomamı bile almadan çıktım.
Bir daha da gitmedim.
Evde çalıştım.

tebrikler,

selâmlarımla..
Minos
Minos, @minos
8.3.2017 18:59:47
5 puan verdi
Bizler sevincine de ağlarız
Canımız acıyıncada
Sevincine ağladığımızda gözlerimiz ateş böceğine benzer
Üzülür ağladığımızda ölmüşbir balığa
İşte şiirin ağırlığı iki kıta ile çok şey anlatmanın sırrı
Hoşça kalın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL