Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mahmut Durdu
Mahmut Durdu

Kara biberim

Yorum

Kara biberim

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

769

Okunma

Kara biberim

KARA BİBERİM
Göz kara saç kara kaş yaya benzer
Adını sayarım ederim ezber
Kafamın içinde hayalin gezer
Adını andıkça kara biberim

Gözüne baktım da benzer marala
Kim dedi bul beni kalpten yarala
Yüzünü göreyim camı arala
Hasretten yandırma kara biberim

Ben sana vuruldum bütün suç sende
Akıl mı bıraktın bakınca bende
Ne kadar mutluyum geldigin günde
Olmasan yanarım kara biberim

Kiprigin benziyor gerilmiş yaya
Yüzünü benzettim güneşe aya
Aşkımı haykırsam bütün dünyaya
Sevdamı el duysun kara biberim

Az zaman içinde ben seni sevdim
Aşkımı saklamam demeye evdim
Bu benim sevdigim olmalı dedim
Acele ederek kara biberim

Biberim derim de degilsin acı
Ben seni başıma ettim baş tacı
Sadece gönlümün sensin ilacı
Başkası olamaz kara biberim

Mahmut Durdu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kara biberim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara biberim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara biberim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL