Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-

Aşka Karışınca Gönül, Gönlün Egemenliği Biter

Yorum

Aşka Karışınca Gönül, Gönlün Egemenliği Biter

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1629

Okunma

Aşka Karışınca Gönül, Gönlün Egemenliği Biter

Aşka Karışınca Gönül, Gönlün Egemenliği Biter


Vedalar aşkı unutmayı kabul edenler için anlamsızlık taşır
Veda unutmak unutulmak değildir bir nefes almaktır
Bakışlarında boğulan gönlün kafesinde çıkmaktır
Bekle beni sevgilim tekrar geleceğim gülüşümle demektir
Veda aşka veda etmek terk etmek hiç değildir
Aşka karışınca gönül, gönlün egemenliği biter
Aşkın egemenliği devranı başlar
Mehmet Aluç /Kul Mehmet

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşka karışınca gönül, gönlün egemenliği biter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka karışınca gönül, gönlün egemenliği biter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka Karışınca Gönül, Gönlün Egemenliği Biter şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.2.2017 10:17:50

Şiir ve güzellikler yüklü duyguları beğenerek taktir ettim…
Kutlarım…

……………………………….. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL