Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Bordomürekkep
Bordomürekkep

Yalnız Bırakılan

Yorum

Yalnız Bırakılan

5

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

878

Okunma

Yalnız Bırakılan

Yalnız Bırakılan

Bir yük gemisi gibi
Alıp gitse ya yalnızlığımı dalgalar
Bir nebze teselli eder mi sensizligimi kanat çırpan martılar
O zaman senle tekrar..
Belki tekrar..
Boşver sevgili..
Beni kendime bırakmalı iyisi mi
Böylesi daha az acıtır belki
Biz en iyisi seninle birer köşede ayrı ayrı yaşayalım birbirimizi
Hem dememişler miydi kavuşunca aşk olmazmış
Biz de kavuşmayalım
Elveda sevgili..

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yalnız bırakılan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnız bırakılan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnız Bırakılan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.3.2017 04:05:58

Şiirinizi canı gönülden Beğendim…
Canı gönülden kutlarım…


………………………………. Saygı ve Selamlar…
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
7.2.2017 13:05:32
Duygu yüklü güzel bir şiir yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun. Saygı ve selamlarımla
ykopuz
ykopuz, @ykopuz
7.2.2017 11:43:29
Dalgalar hemen alıp gidemiyor ki sevgili şair, zaman istiyor gitmeler. Ayrılıklarda kalpler beyinleri dinlemiyor, beyin ayrı diyor, kalp ayrı hissediyor. Gözler görmüyor ki dünyayı, yani hep aşk oluyor, acı acı geçiyor günler, aylar, belkide yıllar. Ama alışıyor yürek bir gün geliyor, yürekte yanan tek bir mum kalıyor, oda hiç sönmeyeninden işte.
Tebrikler özlem dolu, sevgiye sahip çıkan yüreğe.
Mahmut Kılıçoğlu
Mahmut Kılıçoğlu , @mahmutkilicoglu
7.2.2017 09:38:50
Duygu yüklü, güzel olmuş. Tebrik eder, saygılar sunarım...
Etkili Yorum
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
7.2.2017 00:09:47
betimlemeleri harika, anlam denizinde yüzen bir serbest şiir.
tebrikler ve saygılarımla...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.2.2017 00:00:31
Beğeni:
6
Okunma:
878
Yorum:
5
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL