Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
SadeBirSevgi
SadeBirSevgi

YİNE SENİ SEVERİM

Yorum

YİNE SENİ SEVERİM

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1524

Okunma

YİNE SENİ SEVERİM

Yıllar aşksız geçse de
Ömür sensiz bitse de
Hasretinden ölsem de
Yine seni severim

Arayıp sormasan da
Mektupsuz bıraksan da
Gözlerim ağlasa da
Yine seni ararım

Kalbim bomboş kalsa da
Aklımdan çıkmasan da
Selam yollamasan da
Yine seni özlerim

Çiçekler açmasa da
İsmimi unutsan da
Senden mahrum kalsam da
Yine seni beklerim

Uykularım kaçsa da
Zindana koysalar da
Ömrüm ziyan olsa da
Yine seni gözlerim
Hasan İsra Yıldırım (c)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine seni severim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine seni severim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE SENİ SEVERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
1.2.2017 16:07:48
güzeldi şiiriniz tebrik ederim
selam ve saygılarımla
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
1.2.2017 12:49:52
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL