Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
galaoğlu
galaoğlu

Gökkuşağı

Yorum

Gökkuşağı

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1563

Okunma

Gökkuşağı

Hava yağmurlu ama
Sanki güneş açacak
Çıkarsa gökkuşağı
Çocuklar mutlu olacak

Hadi gel gökkuşağı
Çocuklar Dilek tutsun
Birazcık gülümseyip
Ağlamayı unutsun
13/01/2017
Ekrem madenli

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gökkuşağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökkuşağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gökkuşağı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.1.2017 16:45:38

Beğenerek okudum…
Kutlarım…

………………………….. Saygı ve Selamlar…
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
14.1.2017 00:33:55
5 puan verdi
Güzeldi şiiriniz yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL