Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Şair Baki Ortak
Şair Baki Ortak

Kendi Yüreğimin Gurbetinde

Yorum

Kendi Yüreğimin Gurbetinde

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

Kendi Yüreğimin Gurbetinde

Yüreğimin Gurbetinde

Kendi yüreğimin gurbetinde
Hapis olmuş benliğim
İsmim ise hayat doğarken
Hayat koymuşlar adımı
Ölmediysem yaşayacağım mecburen

Kendi yüreğimin gurbetinde
Zemberi ayazında yaşıyorum ben
Kaderimin bana biçtiği
Mutluluk oyununu
Yorulsam da oynuyorum mecburen

Kendi yüreğimin gurbetinde
Yalın ayak dikenli yollarda
Yürüyorum ben
Kopsa da elim ayaklarım
Tebessüm edip gülüyorum mecburen


01/1/2017

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kendi yüreğimin gurbetinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendi yüreğimin gurbetinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kendi Yüreğimin Gurbetinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.2.2017 17:48:42
Şiirlerin sesi gönül duygularını coşturmuş…
Çok beğendim…

....................................Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL