Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Semra sezer
Semra sezer

SEV ALLAHIN İSMİ İLE

Yorum

SEV ALLAHIN İSMİ İLE

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1506

Okunma

SEV ALLAHIN İSMİ İLE

SEV ALLAHIN İSMİ İLE
Her bir işe hayır ile
Başla Allahın ismi ile
Diken üstü gülden köşe
Sev Allahın ismi ile

Yavrucuğum, tomurcuğum
Gör hep Allahın ismi ile

Kalpten gelen fikir ile
Zikir ile şükür ile
Bak gece ile gündüze
Sev Allahın ismi ile

Yavrucuğum, tomurcuğum
Gör hep Allahın ismi ile

Ancak ona kulluk olur
Her derde o çare bulur
Gönül onunla mest olur
Sev Allahın ismi ile

Yavrucuğum, tomurcuğum
Gör hep allahın ismi ile

Akar durur iki nehir
Biri nurdan biri kir
Seç nur-u olsan fakir
Sev Allahın ismi ile
SEMRA SEZER
02/01/2017

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sev allahın ismi ile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev allahın ismi ile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEV ALLAHIN İSMİ İLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL