Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail KARABELEN
İsmail KARABELEN

MUTLULUK DİVANINI SENİNLE GEÇTİM

Yorum

MUTLULUK DİVANINI SENİNLE GEÇTİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

677

Okunma

MUTLULUK DİVANINI SENİNLE GEÇTİM

MUTLULUK DİVANINI SENİNLE GEÇTİM
Düşlerimi süsledi, dünyalarımı aydınlattı, gözlerinin pırıltısı..
Umut oldun yüreğime, özleminle, yaş olup aktın, gözlerimden..
Yaşamım hep seninle anlamlı, mutluyum güneşim seninle doğdu..
Gazel oldun, söz oldun yanık türkülerde, mutluyum şimdi gözlerinde..
Uzayıp giden hayat, ve sen, hayatımın anlamı, sımsıcak yüreğinde..
Çiçekler verdim eline, sen iste, aşkından dolanayım bu alemi..
Ay parçası gibi yüzünle, izmir kordonda, ruhumun içine işledin..
Kader işte, yemyeşil gözlerin, umutlarımı süsledi, her gece..
Issız bir gecenin koynunda, yansın kavrulsun, bizi üzecek, ne varsa..
Resmin hep gözümün önünde, mutluluk divanını, seninle geçtim..
İsmail KARABELEN_13.07.2010_21:45

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluk divanını seninle geçtim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk divanını seninle geçtim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK DİVANINI SENİNLE GEÇTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL