Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail KARABELEN
İsmail KARABELEN

BEN AŞKIN HER RENGİYİM

Yorum

BEN AŞKIN HER RENGİYİM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

460

Okunma

BEN AŞKIN HER RENGİYİM

BEN AŞKIN HER RENGİYİM
Ben aşkın kırmızı rengiyim şehvetli arzunla hisset beni ben aşkın pembe rengiyim..
Gördüğün güzel düşlerine umut et beni ben aşkın yeşilin maviye boyanmış rengiyim..
Gönlündeki ummanlara sandal eyle beni ben aşkın yeşil gözlü rengiyim gözlerimi gözlerinde hapis eyle beni..
Ben aşkın sarı rengiyim güneş gibi her yeni güne sevginle doğur beni..
Ben aşkın beyaz rengiyim geçmişindeki karanlıklara ışık eyle beni..
Ben senin o güzel yüreğinin gökkuşağıyım sevgili hangi renge istersen o renge beze yüreğimi...
İsmail KARABELEN.22.12.2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben aşkın her rengiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben aşkın her rengiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN AŞKIN HER RENGİYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.12.2020 14:06:08
5 puan verdi
BEN AŞKIN HER RENGİYİM

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL