Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ermanulusoy
Ermanulusoy

ÂŞK'IMA KÖLEYDİM, KAPINDA KULDUM

Yorum

ÂŞK'IMA KÖLEYDİM, KAPINDA KULDUM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1033

Okunma

ÂŞK'IMA KÖLEYDİM, KAPINDA KULDUM

Âşk’ıma köleydim, kapında kuldum,
Suçum neydi benim sevmekten başka?
Mutluluk umarken, acılar buldum,
Nerden kapıldım ben, böyle bir âşk’a

Düşüp de yandığım bu ateşlerde,
Dilerim ki bir gün, sende yanarsın.
Yıllardır çektiğim devasız derde,
Düştüğün de elbet beni anarsın

Sanma ki hayatın böyle gidecek,
Hazan mevsiminde yaşarsın sende
Verilen ömürün bir gün bitecek,
Ebedi değildir canın bu tende

21.11.2016
ERMAN ULUSOY /KIRKLARELİ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Âşk'ıma köleydim, kapında kuldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Âşk'ıma köleydim, kapında kuldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÂŞK'IMA KÖLEYDİM, KAPINDA KULDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
21.11.2016 14:11:02

Anlamı derin şiirinizi ve duyarlı yüreğiniz içtenlikle kutlarım.
Çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL