Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yorgunum42
yorgunum42

Ben

Yorum

Ben

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1307

Okunma

Ben


Artık…
Solmaz bir gülüm
Geçmez bir günüm
Gelmez bir ölümüm
Var…

Buna karşılık…
Duran bir kalbim
Giden bir aklım
Kaybolan bir bedenim
Ve yiten bir ömrüm var…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
15.4.2008 15:48:41
Yüreğinize sağlık, güzel bir çalışma.
Saygılarımı sunuyorum.
askın_kelepcesi
askın_kelepcesi, @askin-kelepcesi
15.4.2008 12:29:34
yüreğine saglık kalemin daim olsun...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL