Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Muhal06
Muhal06

Susma

Yorum

Susma

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

661

Okunma

Susma


sen gök
sen ey gökteki gece!
yıldızların suskulari sen
korkak zamanlarimda yaşanmış aşk
korkakliğimi yüzümde hissettiğim yarınlarda
ellerimi tutan ben,ben değildim
ellerini tutan sen,sen değilsin
yıldızları da çağıralım hadi
isimden kaçtığım vakitlerde ellerimde bir yalnızlık hissiyatı
içine siğmiş ak kanamalarim
kalbinde atıyorum
sığmıyor mu gözlerim
yoksa orada değil mi ay ışığım
göklerden sana hatiralar yaptım ellerim
suretimde kalem izlerim
ve neşter yalnizliklarini
içimde susturma düşlerim
gidiyorsan eğer bir mazi bırak
orada yaşlanmaliyim
ikimizin biz olamadığı suskularda
ikimiziz
susma

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Susma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Susma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL