Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mahmut Cankıymaz
Mahmut Cankıymaz

Severdik Yağmuru

Yorum

Severdik Yağmuru

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

892

Okunma

Severdik Yağmuru

Severdik yağmuru...
Damlardık seninle dertlere, hüzünlere
sağanak olarak
Denizi delerdik...
Sonra da sel olup
Kaybolurduk gözden.
Ama yine de
Severdik yağmuru.

Tek beden olup
Şimşek gibi çakar
Islak geceyi aydınlatırdık...
O nasıl şiddetli şimşeklerdi
Ve
O nasıl gürültüydü çıkattığımız...
Yeri yerinden oynatırdık...

Sonra da kara bulutları dağıtır
Güneş gelene dek
Son demlerimizi yaşardık
Güneş gelince de yine
Yok olurduk gözlerden...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Severdik yağmuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Severdik yağmuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Severdik Yağmuru şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL