Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
okumus
okumus

Derdim var deme dara düşünce

Yorum

Derdim var deme dara düşünce

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1330

Okunma

Derdim var deme dara düşünce

Derdim var deme, dara düşünce
Aşına, ham su katma pişince
Yağmur yağar sel olur, taşınca
Karlar düşer başına yaşınca.....

Suları yürüt boylu boyunca
Sürüyü güt dağların sırtınca
Buğdayları öğüt kaynayınca
Derdim var deme dara düşünce



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derdim var deme dara düşünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derdim var deme dara düşünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derdim var deme dara düşünce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL