Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
robertberne
robertberne

CEHENNEM YOLCULARI

Yorum

CEHENNEM YOLCULARI

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

837

Okunma

CEHENNEM YOLCULARI

Farketmez sarılır kızıla,sarışına,
Beyaz kefenleri,
Farketmez serpilir üzerlerine ,
Kara toprakları,

Cümbüşü mahşerde toplanır;
Farketmez kızılı,sarışını,
Kimi kızarır,kimi yanar,
Farketmez kızılı,sarışını,

Zamanı gelince çıkarılırlar,
Nar-ı cehennemden,
Ne de güzel yenirler,
Kaşarlı,sucuklu,susamlı börekler.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cehennem yolcuları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cehennem yolcuları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEHENNEM YOLCULARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
13.4.2008 20:29:06
HERKES KARA TOPRAĞA ENİNDE SONUNDA GÖMÜLECEK / DOĞAL FERMANTASYONLA ÇÜRÜYEN ORGANİK BEDENİMİZ ORGANİK YA DA İNORGANİK REAKSİYONLARLA DOĞAYA GERİ DÖNECEK.TOPRAK OLACAĞIZ...TOPRAKTA ŞU YA DA BU BİÇİMDE BAŞKA ŞEYLERE DÖNÜŞECEĞİZ. EVET GÜZEL ŞİİR !

ANCAK RUHANİ VARLIK ÖLDÜĞÜMÜZ ANDA BÜYÜK RUHA ULAŞACAK BUNDAN HİÇ SÖZEDİLMEMİŞ???AKİBETİNİ BİLMİYORSUNUZ ÇÜNKÜ,ZAMANLA ÖĞRENİRİZ.SAYGIMLA.



Şaban Aktaş tarafından 4/13/2008 8:36:41 PM zamanında düzenlenmiştir.
alwaysyou
alwaysyou, @alwaysyou
11.4.2008 23:38:40
zekice kurgulanmış
kutlarım.
ihtilal
ihtilal, @ihtilal
11.4.2008 13:43:01
farklıydı, ?... kutluyorum. saygılar...
Bilgece tülay bilgin
Bilgece tülay bilgin, @bilgecetulaybilgin
11.4.2008 09:40:45
............................................................
bluecould
bluecould, @bluecould
11.4.2008 00:51:24
saat geç olduğu içinmi anlayamadım şiiri..?
saygıalr...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.4.2008 00:25:45
Beğeni:
0
Okunma:
837
Yorum:
5
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL