Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nehir şermin
nehir şermin

YALAN

Yorum

YALAN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

829

Okunma

YALAN

ANLATAMADIM İÇİMDEKİ
AŞK TARİFİNİ
VE ÇOK SEVMELERİN GEÇİŞTİRİLEMEYECEĞİNİ
BİTECEK DER GİBİ
GÖZLERİMİN İÇİNE BAKTILAR
VE BİNLERCE DENEYİMDEN
SÖZDE BANA PAY ÇIKARDILAR
HUDUTSUZ BİR SEVDAYA DÜŞMÜŞÜM
YOL ALMAK YALAN
SENİN DİYARINDAN..

133333 NEHİR ŞERMİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bykenan
bykenan, @bykenan
11.4.2008 04:02:42
tebrik ediyorum
Etkili Yorum
irfankocak
irfankocak, @irfankocak
11.4.2008 00:48:21

ANLATAMADIM İÇİMDEKİ
AŞK TARİFİNİ
VE ÇOK SEVMELERİN GEÇİŞTİRİLEMEYECEĞİNİ
BİTECEK DER GİBİ
GÖZLERİMİN İÇİNE BAKTILAR
VE BİNLERCE DENEYİMDEN
SÖZDE BANA PAY ÇIKARDILAR
HUDUTSUZ BİR SEVDAYA DÜŞMÜŞÜM
YOL ALMAK YALAN
SENİN DİYARINDAN..
***************************

Aşk aynadır. Karşısına ne koyarsanız onu yansıtır. Aşk bir süpriz olmak ister. Yüreğimizi hoplatan anılar ister. Kanımızı kaynatan geceler ister. Ve tüm bunları en baştan çıkarıcı şekilde yaşamak ister. Aşk doyumsuzdur, tatmimsizdir ve sürekli baştan çıkarılmak ister. Aşıkda doyumsuzdur ve sürekli sevdiğini baştan çıkarmak ve her an fethetmek ister. Sevdiğinin gözlerinde her an kendine ait bir zafer ister.
Aşk bir istiladır. Hükmetmek ve hükmedilmek ister. Tam bir teslimiyetle baştan çıkardığı her noktayı ele geçirmek ve zaptetmek ister. Aşk kıskançtır. Hem sürekli baştan çıkarmak, hemde sadakatle beklemek ister. Aşk iktidardır. Güç ve mevki ister. Sevgilinin kalbinde hep ilk sırada olmak ve her an düşünülmek ister.

****TEBRİKLERİM VE SAYGILARIMLA****
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL