Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
fuzuliM
fuzuliM

Aşk kör kalpleri aydınlatır

Yorum

Aşk kör kalpleri aydınlatır

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

673

Okunma

Aşk kör kalpleri aydınlatır



yeter artık be,
nedir senden çektiğim,
canıma kastın mı var senin,
sevgiyse sevgi,
aşksa aşk,
bi de beni düşünsen ya!

(Senin) Gül’ün...



uzak diyarlardan bir rüzgar koptu, geliverdi
sessiz sessiz geldi girdi penceremden içeri
havasında rüzgarlar sen kokar İstanbul,un
sende kokular sürün eksik etme hiç, rüzgarı kokundan

Sen dalga dalga vuruyordun göz kapağımı
bakıver, sol yanım ateş parçası, kan kaynatır durur
bir anı gibi ıslattı yanaklarımı, gözlerimden süzülen
geliver rüzgarsız, hayalsiz, geliver bi zahmet

Güneş buzu çözer, su damlası kayayı çatlatır, aşk ise kör kalpleri aydınlatır...

27815

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk kör kalpleri aydınlatır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk kör kalpleri aydınlatır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk kör kalpleri aydınlatır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kurban sarcan
kurban sarcan, @kurbansarcan
10.9.2016 01:20:24
5 puan verdi
Yürek sesiniz daim olsun. Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL