Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
atilla durukan
atilla durukan

ölüm

Yorum

ölüm

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

678

Okunma

ölüm

Ölüm,
gırerken son viraja, olmaz artık dönüşün,
çok sabahlar yaşadın,doğmaz artık güneşin.
kare,kare geçti mi, gözlerinden hayatın
cebi olmayan kefen, sana neler anlattı.
her anın, her saniyen, şimdi önünde senin,
hırsın, kinin, nefretin,yaktı şimdi mezarın.
bir damla yagmur bile, yagmadı topragına,
eşin,dostun,ahbabın, baş ucunda hiç yoklar.
sadece bir tek kişi, aglıyor mezarında,
kim diye meraklan ma, eziyet ettiğindir.
mezarın toprak ile kapanrken bir yandan,
eller, iki yanında, mal,mülk, paran seni sevmeyenlerde.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ölüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL