Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ertaç eral
ertaç eral

Yüreğim acıyor

Yorum

Yüreğim acıyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

826

Okunma

Yüreğim acıyor

Öyle çok acıyorki yüreğim ne tarifi mümkün nede çaresi var .
Ne gecemin parıldayan ayı var ne ışıl ışıl parlayan yıldızı
Ne günüm var nede günümü aydınlatan Güneşim
Zemheri ayazını yaşıyor yüreğim kan Revan dörtbir yanım buram buram toprak kokusu alıyorum ...
korkarım sonum mem ve zin misali olucak
ölünce efedilicek ve kavuşulucak
Ertaç eral

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yüreğim acıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim acıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğim acıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL