Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Alper
Ahmet Alper

GÜZBAHAR

Yorum

GÜZBAHAR

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

627

Okunma

GÜZBAHAR



Yeşil yaprağın
Beti benzi geçiyor
Düştü düşecek
Aç koynunu toprağım
Güzbahara merhaba

Yaprak çok yorgun.
’Dinlenmem gerek’ diyor,
Hüzünlenerek.
Deli bir yaz yağmuru
Sırılsıklam bir sevda

Ağaç ta bezgin
İçli hışırtılardan
’Düş artık’ diyor.
Köklerim seni bekler
Uykusu var dalımın.

çalıntı hayat;
maharetliyse hırsız,
bir ömre bedel.
’Eylülde gel’ demiştin,
geldim işte, merhaba...

#aha
#tanka dizisi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Güzbahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzbahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZBAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL