Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-

Arar Bulursun

Yorum

Arar Bulursun

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

542

Okunma

Arar Bulursun

Arar Bulursun


Ey gönül çıkarma üstünde bayramlık elbiseni
Sen gönülden gönülleri sev kaybetme neşeni
Sev seni seveni sevmeyeni kaybetme gülüşünü
Arar bulursun kaybolursan her gönülde sen kendini

Emanettir bu can var sen canlara ol can ey can
Dertli olana var ey can derman ol varken bu can
Biter dertler gönül can içinde olursan sen derman
Arar bulursun kaybolursan her gönülde sen kendini

Cahil olmazsa kâmilin değeri bilinmez aranmaz
Gözyaşı akmazsa silen kim değil bu belli olmaz
Akşam olmazsa sabahın aydınlığını kul aramaz
Arar bulursun kaybolursan her gönülde sen kendini

Kul Mehmet’im gönül sevmezse değeri bilinmez
Yol uzak olmaz ise varılmazsa değeri hiç bilinmez
Hak az dert vermezse dermanın değeri bilinmez
Arar bulursun kaybolursan her gönülde sen kendini
Mehmet Aluç© Kul Mehmet

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arar bulursun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arar bulursun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arar Bulursun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL