Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
PAMUKŞEKERİM
PAMUKŞEKERİM

MÜLTECİYİM SEVDANA

Yorum

MÜLTECİYİM SEVDANA

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1977

Okunma

MÜLTECİYİM SEVDANA

MÜLTECİYİM SEVDANA


Kanıyor dilinin kestiği cümleler
Ellerinin elimden düştüğü anı hatırlıyorum
Gözyaşlarımdı beni yıkan
Bir parça mutluluk kırıntısını
Ve kokunu ciğerlerime mühürleyen
Sen yoksan yıkık bir kente benzer aşk
Kokun yoksa,bahar gelmemiş gibidir
Hüzün kokulu saçların
Dalgalanmaz rüzgarlarımda
Mülteci gülüşlerde kanar yüreğim
Bir mahkum şimdi sevdan
Gardiyan gibi cümleler
Hüküm giymiş aşk soruları
Cevabı belli
Yolun sonu hep sana çıkar
Müebbet yediğim gözlerini
Hep seyretmek isterdim
Prangala beni dipsiz uçurumdaki sevgine
Beni yüreğinde,seni bende bırak
Y.szgn

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Mülteciyim sevdana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mülteciyim sevdana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜLTECİYİM SEVDANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
31.7.2016 14:00:04
5 puan verdi
kutluyorum gönül sesiniz hiç susmasın nice güzel eserlere inşaallah
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL