Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ümmühan89
ümmühan89

KISACA AŞKLAR !

Yorum

KISACA AŞKLAR !

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1294

Okunma

KISACA AŞKLAR !

KISACA AŞKLAR !

Kadın sevmiş ,
Adam red etmiş..

Kadın beklemiş ,
Adam evlenmiş..

Kadın gtmiş ,
Adam mutsuz olmuş.

Kadın ölmüş ;
ADAM AĞLAMIŞ...!

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kısaca aşklar ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kısaca aşklar ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KISACA AŞKLAR ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SONimza
SONimza, @sonimza
11.7.2016 18:56:22
5 puan verdi
hayatın ta kendisini anlatan kısacık ama anlamlı bir şiir..
Çok güzeldi..
yüreğiniz hiç susmasın..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL