Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Erdal Coşar
Erdal Coşar

...... .....................

Yorum

...... .....................

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1122

Okunma

...... .....................

.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

...... ..................... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...... ..................... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...... ..................... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SONimza
SONimza, @sonimza
10.7.2016 18:53:58
5 puan verdi
az sözle çok şey anlatmak..sanırım tanım bu olmalı..güzeldi..
yüreğinize sağlık..
MİNE KÜÇÜK
MİNE KÜÇÜK, @mine-kucuk
10.7.2016 18:35:31
5 puan verdi
bir bütünün parçasıydık şimdi bütünleşmeycek birer yarım gönlünüze sağlık üstad kısa öz selam saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL