Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yolcu9901
yolcu9901

Yüreğim Üşür

Yorum

Yüreğim Üşür

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

884

Okunma

Yüreğim Üşür

Yüreğim Üşür


Yalnızlık
Kapımın iti
Yakamın biti
Vefalı
İnatçı…

Tüm sevdiklerim
Kimi
Ömrü biter
Kimi
Köşe başında kaybolup yiter
Bir ben
Birde yalnızlık kalır geriye
Kancalı bir kurt gibi
Girer deriye
Bir tek yalnızlık deşer yaramı

Bir tek yalnızlık kapatır
Yâr ile açılmış aramı
Sırtımda aba değil
Elimde yeli bekler yaba değil
Atamam
Onsuz da yatamam
Çatal diliyle
Bir tek yalnızlık öper
Buza kesmiş yüreğimi

Tahir EKER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yüreğim üşür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim üşür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğim Üşür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL