Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fa
Faruk Kır

Emanet Sevgi

Yorum

Emanet Sevgi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

520

Okunma

Emanet Sevgi

Neydi satırların birbir üstünü çizdiren
Pabucunu dama attıran şiirlerin
Güzelliğinden uzak kalmanın mı?
Yoksa beklenilmez şekilde sevginin
Satır satır buharlaşması mı?
Cetvelle ucu ucuna yetiştirmek kelimeleri mi?
Yoksa emanet miydi senden kalan kelimeler mi?
Yoksa emanet kalan sonsuz sevginin ihanete uğrayışı mıydı?
Gözlerimizde....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Emanet sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emanet sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emanet Sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL