Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
semihten5
semihten5

SORMA

Yorum

SORMA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1267

Okunma

SORMA

zorlama
dardır kapısı
kızma
öyledir yapısı
sanma
azdır acısı
dokunma
buranın yabancısı
bakma
içten değil rızası
anma
sırdır sızısı
sorma
nedensiz bazısı

anlarsın
olmaz sırası
bakarsın
yok sonrası
kalırsın
zor durası
çıkarsın
dağ orası
yorarsın
vücut ağrısı
sorarsın
lal çağrısı
sorma
gereksiz bazısı

açık
ezelden yarası
soğuk
günle arası
sönük
yağlı çırası
kesik
yol çatısı
anlık
sürer fırtınası
böyle
oldum olası
sorma
belirsiz bazısı






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sorma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL