Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
maverayailkyolcu
maverayailkyolcu

Dua

Yorum

Dua

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

876

Okunma

Dua

Dua

Günahsız
Sevaplara gark
Pişmanlık nedir olmayan
Şiir gibi bir hayat
Kapatıp gözleri
Uyanırlardı
Cennet sabahlarına
Veren el alanı bilmez
Alan vereni görmez
Söylesene hafız
Hangi duayı etsem
Üç elif miktarı
Vav hâlinin teslimiyetince
Asrı saadet ikliminin rayihasını solurum
Bir ömre bedel
:
Yunus Beypınar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dua Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dua şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dua şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
1.6.2016 01:23:59
5 puan verdi
25/FURKÂN-77: (Ey Muhammed!) De ki: “Duanız olmasa, Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız. Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak.”

Her an dualar derman derdimize...

tebrik ederim...

selam ve saygılarımla...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL