Her gün o yerin önünden geçerken, gözlerimi yumup derin bir nefes alıyorum... O an ruhumda geçiş törenleri, beynimde darbukalar... Çıkıp yüreğimin tepesine ruhumun seyrini seyrediyorum...arada hayal ve anılarla rakseden seyrini... Taa kılcal damarlarimin ritmini hissediyorum seyyah ruhumda...ve koyuveriyorum kendimi o umman-ı şuha.. Dansım beyin kıvrımlarından kıvrak ayaklarim çırılçıplak... Kalbim pıtrak, ha çıktı ha çıkacak.. Sonra usulca bobreklerimden süzülürken ruhum, taş kesiliyor umuda duygum Ve derken aklima karaciğere depoladigim şekerler geliyor Bi’ koşu uğrayıp kap-karacigere Rengarenk şekerler dolduruyorum cebime Agzim tatlaniyor, ruhum bin bir renk şekerce
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bende bir şekil takıntısı var. Bazılarında simetri diyorlar ya dayanamıyorum böyle görünce şiiri. Orasını burasını dörtlükler satırlar olsun diye bir şekil veriyorum. Kusura bakmayın bu da benim yorumum. Hayırlı akşamlar.
Organlar ve Duygular
Her gün, O yerin önünden geçerken, Gözlerimi yumup derin bir nefes alıyorum... O an ruhumda geçiş törenleri, Beynimde darbukalar...
Çıkıp yüreğimin tepesine ruhumun seyrini seyrediyorum... Arada hayal ve anılarla rakseden seyrini... Taa kılcal damarlarimin ritmini hissediyorum seyyah ruhumda... Ve koyuveriyorum kendimi o umman-ı şuha.. Dansım beyin kıvrımlarından kıvrak Ayaklarim çırılçıplak... Kalbim pıtrak, Ha çıktı ha çıkacak..
Sonra, Usulca Böbreklerimden süzülürken ruhum, Taş kesiliyor umuda duygum Ve derken aklima Karaciğere depoladigim şekerler geliyor Bi’ koşu uğrayıp kap-karacigere Rengarenk şekerler dolduruyorum cebime Agzim tatlaniyor, ruhum bin bir renk şekerce
Kusura bakmayın benim ki işte dedim ya şekilci dahası dediğiniz gibi post/ilerici olmayan her şeye bir şekilde takılan, düzenlemek isteyen bir kişilik işte. Bu soyut resimden, şiirden pek anlamayan Belki hiç anlayamayacaklar tayfası adına Yürekten selamlar hayırlı geceler.
Aslında hususi yapılmış post-modern bir mensur şiir benimkisi ... ama elinize sağlık post-modern bir şiir ancak bu kadar güzel modernize edilebilirdi... :) sizi mi kiracağım :)
Kusura bakmayın benim ki işte dedim ya şekilci dahası dediğiniz gibi post/ilerici olmayan her şeye bir şekilde takılan, düzenlemek isteyen bir kişilik işte. Bu soyut resimden, şiirden pek anlamayan Belki hiç anlayamayacaklar tayfası adına Yürekten selamlar hayırlı geceler.
Aslında hususi yapılmış post-modern bir mensur şiir benimkisi ... ama elinize sağlık post-modern bir şiir ancak bu kadar güzel modernize edilebilirdi... :) sizi mi kiracağım :)
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.