Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
jöntürk...
jöntürk...

VUSLAT

Yorum

VUSLAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2091

Okunma

VUSLAT


Bu Acı Hasret Matem Havasıydı Gönlümde
Tasviri İmkânsız, Tesellisi Sende
Hicran Dolu Bu Nadir Sürgün
Beraat Edecek Gönlümde, Belki Bir Gün

Mahzun Bıraktın Beni Her Şeye
Biçare Eyledin Beni En Kıymetliye
Hazanla Anar Oldum Artık Maziyi
Kederle Doldurdun Gönlümdeki Mazuyi

Mühürlenirdi Dudaklarımız; Göz Göze Geldiğimizde
Şimdi ise Susmayı Özlüyorum Gözlerinde
Hasretinle Doldurduğun Gönlümdeki Yerinde
Vuslatımızı Bekliyorum Şevk-i Sükût İle

Aşkın Benliğime Çakılmış Bir Çivi Misali
Yaralıyor Beni Her Nefes Die Çektiğimde Seni
Kurtulmak, Ayrılmak, Bırakmak Artık İmkansız
Kalbimin Tek Görmek İstediği;Beraber Sen ile Beni…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vuslat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VUSLAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL