Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Zeynel  Cengiz
Zeynel Cengiz

Hakikatli Olmak

Yorum

Hakikatli Olmak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1484

Okunma

Hakikatli Olmak

Ben Müslümanım" demekte değil iş,
Hakiki Müslüman olabilmekte.
Sen indiremediysen gönlüne imanı,
Fayda mı var sana bu alış-verişte.

Dünyada iken sevdiklerin,
Kabirde övündüğün ziynetlerin,
Ahirette de gider amellerin,
Sana yar olarak kalır rabbin.

"Elestü Birabbiküm" sorulduğunda,
Dilin tutulur diyemez "Bela"
Azaların da şikayet eder Kadıyı Azama.
Yatamazsın yattığın gibi rahat dünyada.

Gönlüm bırak artık ümidi.
Unutma vereni sana bu teni.
Her daim an O’nun ismini.
An da temizle sineni.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hakikatli olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakikatli olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hakikatli Olmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL