Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Zafer  ERDOĞDU
Zafer ERDOĞDU

AŞK DEDİĞİN

Yorum

AŞK DEDİĞİN

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1063

Okunma

AŞK DEDİĞİN

AŞK DEDİĞİN

Aşk dediğin içten bir bakış
O bakış ki kalbe girer olur nakış
Yeter ki karşılıksız olmasın
Böyle davranışlar hak eder alkış.

Aşk dediğin bir çift söz
O sözleri anlatır bir çift göz
Emin değilse duygularından insan
Vermemeli kimseye asla bir söz.

Aşk dediğin çok güzel bir duygu
Kana kana içilir aşk denen duygu
En güzel en gerçek değerler
Güzel ruh, güzel huydur.

Zafer Erdoğdu

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk dediğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk dediğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK DEDİĞİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
12.5.2016 14:01:55
5 puan verdi

Gönlüne ve kalemine sağlık, çok duygulu dizeler…
Kutlarım.
Beğendim.
………………………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL