Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
üreksoy mobilya
üreksoy mobilya

HIDIRELLEZ

Yorum

HIDIRELLEZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1318

Okunma

HIDIRELLEZ



Buluştu Hızır ile İlyas,
Kaldı onlardan miras,
Tutmayalım bizler yas,
Bahar geldi,hoş geldi.

Yetişir her yere Hızır,
Gece gündüz hep hazır,
Mucizeleri içimize kazır,
Hızır geldi,hoş geldi.

Hızır ,Musa’ya eşlik etti,
İki deniz biryerde birleşti,
Suyundan içenler iyileşti,
İlyas geldi,hoş geldi.

Hıdırellez oldu miras,
Tutmayalım bizler yas,
İçelim sulardan tas tas,
Dostlar geldi, hoş geldi.

05.05.2016
Adil ÜREKSOY
’’Adil’ce’’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hıdırellez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hıdırellez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HIDIRELLEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL