Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Talat Özgen
Talat Özgen

Ne umdum ne buldum...

Yorum

Ne umdum ne buldum...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1059

Okunma

Ne umdum ne buldum...

Ne umdum ne buldum...


çeksin ceremesini can
ben seni yine severim
şansımız var mı ki bizim
ağarırken günlere tan...

nasıl sanayım güzelim
vakit niyaz olmuş ruha
bak aşklar oluyor heba
diyemeden hiç sevdiğim...

göz kaşa yakın olsada
uzaklığın yok ölçüsü
geçmiyor ki gönlün sözü
sanki verilmiş bir ceza...

kara bahta kara yazgı
dert hanesin de bin özlem
bozdur bozdur harca desem
ömür yetmez kalır resti...

güzelliğine mest oldum
kahır tarlasına sürgün
nereye baksam hep hüzün
ah ben ne umdum ne buldum...

(Berlin,17.04.2016)

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne umdum ne buldum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne umdum ne buldum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne umdum ne buldum... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL