Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kundakçıoğlu
kundakçıoğlu

Ağa olmak gül almakmış

Yorum

Ağa olmak gül almakmış

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

633

Okunma

Ağa olmak gül almakmış

Gülleri kokusundan zehirledin
Mikrofonla
Bir kaç sözle
Bir de gülüşlerle
Ağa olmak nasıl bir şey
Oğul olmak nasıl bir şey
Para böyle mi konuşturur
Nasıl bir şey dostlar
İkincisi varmış
Birincisini yollamış
Ortanca oğlu varmış
Beş ay olmuş gitmeyeli
Toparlamış etrafına şakşakcıları
Parayla güldürmek nasıl bir şey yahu
Yap yap
Kap kap
Tap tap
At bakalım at
Malı götürün mal çok nasıl olsa
Benim param ekmek alır
Senin paran zehirli gül
Gül zenginlikmiş
Medyadan öğrettin
Sen neymişsin be
Bir gün olur
Ağalık
Oğulluk da
Para pul da da da da...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ağa olmak gül almakmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağa olmak gül almakmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağa olmak gül almakmış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL