Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

AT KUYRUĞU

Yorum

AT KUYRUĞU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1307

Okunma

AT KUYRUĞU

Bal yapmayan topal arı
Bal dilenir ondan-bundan
Peteğe verir zararı
Herkes şikayetçi şundan.

Dindar olan fes çıkarmaz
Kellesini kes, çıkarmaz.
Sadık köpek ses çıkarmaz
Yal yediği sulu undan.

Sayatoğlu: “Yeldi” geçti
Dert sinemi “deldi” geçti.
Atın başı “geldi” geçti
Bari yapış kuyruğundan.

Aşık Yusuf Sayatoğlu
6 Şubat 2015, New Jersey

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
At kuyruğu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz At kuyruğu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AT KUYRUĞU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL