Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
şaban mert
şaban mert

KALMADI GÜCÜM

Yorum

KALMADI GÜCÜM

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

740

Okunma

KALMADI GÜCÜM

Erisin dağların karı erisin.
Sel olsun da üzerime yürüsün.
Alsın beni Vatan’ıma götürsün.
Tükendi mecalim kalmadı gücüm.

Yaşamak zul oldu hazı vermiyor.
Söz veren sözünde artık durmuyor.
Bitmiş dostluk gelen giden olmuyor.
Tükendi mecalim kalmadı gücüm.

Sevgiler yalanmış gülüşler sahte.
Aldatmışlar nasıl geldik bu vakde.
Ölürsem kalacak içimde uhde.
Tükendi mecalim kalmadı gücüm.

Derbeder arada veriyor fasıl.
Ecel şaşmaz vakit olursa hasıl.
Bilmem ki hesabı veririz nasıl.
Tükendi mecalim kalmadı gücüm.

25.08.2003
Şaban MERT
Paris

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalmadı gücüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalmadı gücüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALMADI GÜCÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
4.3.2016 13:33:14
Yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL