Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

ŞAŞIRMAYIN

Yorum

ŞAŞIRMAYIN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

811

Okunma

ŞAŞIRMAYIN

Fırsatçının oğlu fırsat bulunca
Birden zengin oldu, dünü şaşırdı
İş yapanla işe ortak olunca
Arttı kârı, arttı ünü; şaşırdı

Bağda iğde kokusunu yitirdi
İş ahlâkı dokusunu yitirdi
Gece kuşu uykusunu yitirdi
Gecesini, gündüzünü şaşırdı

Şaşırtmasın Allah şaşan kulunu
Açık etsin talihini, yolunu
Sayatoğlu: Kolla sağı, solunu
Vatandaşlar ayı, günü şaşırdı

Aşık Yusuf Sayatoğlu
01 Ocak 2015 New Jersey



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şaşırmayın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şaşırmayın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAŞIRMAYIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL