Bir politikacının amacı sürekli iktidar olmaktır. bu çaba ona çoğu zaman sorun çözme görevini unutturur. jean monnet

Sar Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sar" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sar ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sar" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sar ile ilgili " 6864 " şiir aşağıdadır.
Doğru olan , dimdik ayakta durur
Dedem, kadıydı benim
Yediydi eşi, nereye baksam, akrabam

Astığı astık, kestiği kestik

...
Devamını oku »
Sıcak ama yakmayan,
Isıtıp, kavurmayan...

...
Devamını oku »
biliyormusun..?
düşününce seni
elimde olmadan
sensizliğin iç çekişlerinde
ayrılığın hüznüne bulanıyor gözlerim..!

...
Devamını oku »
Senin o bakışın yeter
Alırsın beni benden
Senin o havan yeter

Her gün çeşit giyersin

...
Devamını oku »
Aklındaki düşüncelerinden kendimi alamadığım….

Bir kızıl tan ağarırdı seni ağladığım gecelerin sabahında
Yokluğuna sayamadığım kadar gözyaşı harcardım
Güneşi boyardım sarıdan kırmızıya

...
Devamını oku »
renkli bir yalnızlık ve içi boş bir dünyada...
sardunya kokusuna gömülen bir yalnız adam


lal kaldıkça türküler bilendi dilimin ucunda

...
Devamını oku »

Ömür dediğin bir nefestir azizim
Sen gülüp eğlenirken
Saçmasapan şeylerin lezzetiyle
Hüzünler sağar harabat ehli şarap kasesinden

...
Devamını oku »
Karanfiller sarıya çaldı
Beyhude beden benim
Güllerim arıya çaldı

Ölür, canım tenin ister

...
Devamını oku »

(gizemli ve sihirli kapıların yolcuları olur...ve serüvenciler gider o kapıya dayanır vurur…derken o toz soluyan demir kapı ağır ağır gürültülerle açılır...çünkü serüvenci o kapıları kıran yüreğin şahdamarıdır…damar akar...yol alınır...kimseler bilmez sevdalarını…kimseler görmez nerededir servilerin öptüğü mezarlıkları…şairlerin dizesine sus olur…serçelerin sesine şen olur sabahları…onlar...kimselerin bilmediği koyaklarda açan şiir çiçeğiydiler…ve hiçbir şeye bedelsiz bir kez olsun el sürmediler…şarkıları olmadı onların…nakaratı yoktu yürüdükleri yolda adımlarının…kimi sürgünlere eşlendi…kimi ise kurşun yağmur yerlere serildi…cesaretini çıkarıp düş emicilerin sofrasına yumruk kitap koyanlara…mayıs aylarında gömleğindeki kanı gözyaşlarıyla yıkayanlara…)



...
Devamını oku »
Yokuştan tıkır tıkır tırmanıyor bir yaylı,
İçinde bir sarışın bakışları hülyalı…

Mavi gözleri ufka bakıyor derin derin,
Ürpermiş omuzları, sanırsın hava serin.

...
Devamını oku »

İlk 309 310 311 312 313 314 315 316 317 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL