Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill

Olur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Olur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Olur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Olur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Olur ile ilgili " 8607 " şiir aşağıdadır.
Bir yağmur damlası olsam,
yanaklarından süzülen
Ya da! bir yaz meltemi,
bağrına ılık ılık esen…
Ben! Ben olmasam ama,

...
Devamını oku »
Uyku tutmaz ki
Bu aşkının gözyaşlarıyla ıslak gözlerimİ
Ah bir anlayabilsen seni ne kadar özlediğimi
Keşke bir bilsen ne kadar gönlümün seni çektiğini
Sanki ayak seslerini duyacakmış gibi

...
Devamını oku »
Sana güle güle,yollar senindir
Adam gibi sevsen,canın olurdum,
Dönme arkana hiç,sır gidenindir
Adam gibi sevsen,canın olurdum...

...
Devamını oku »
ben artık o aslan gibi kız değilim.
ne olur artık beni gözünüzde büyütmeyin,
serçe kadar kaldı benim yüreğim...

ne olur beni artık güçlü görmeyin,

...
Devamını oku »
Kaldır başını etrafa bak, at üzerinden miskinliği
Bilmece gibi değil çevren anlamaktan kaçtığın
Sen onlara bir adım at, gelsin onlar sana üç adım



...
Devamını oku »
Unutmam mümkünmü seni özlüyorum
Geceleri yalnızım yolunu gözlüyorum
Bir gece ansızın çıkıp gelsen ne olur



...
Devamını oku »
Ölüme teslim olursam bir gün
O gün benim bayramım
Benim cennete nihaî kelamım
Yarim ‘seni seviyorum’ selamım olsun


...
Devamını oku »
Dert yumağı gönül kesem.
Sevdan varken şu kalbimde,
Şiir olur ne söylesem!



...
Devamını oku »
Bir ayrılık vaktiydi; Her yer zifiri karanlık, rüzgar hafiften, teni okşarcasına esiyordu.Bir an zaman durdu.....Dünya durdu....Geceler sustu.
Yürüyen ayaklar ses ve iz vermiyordu.Eller hissedilmiyor, gözler göremiyordu.
Bir ayrılık vaktiydi; Sevenler ve Aşıklar mağrur mağrur ağlıyordu.Birden yer depreşerek titredi, Gök matem yıldızının mehtabına süslendi.Denizler,dalga seslerine gizlendi.Ateşler yanıp,tutuştu.Ay ve güneş yanık seslerini artık izdivada, izdivada kanatırcasına, haykırırcasına söylendi.
Bir ayrılık vaktiydi; Seven,sevdiğine ihanet etti.Sanki bütün dünyalar üzerine yürüdü.Yürekte yaralar açıldı.Teslimiyeti aşk ve sevgiyi inkar ederek kabul etti.Mutsuzluk denilen yer de hep gizlendi.Yaşam sevinci denilen ümütler tükendi.Kimseleri artık bu yalancı dünyada gerçekten inanarak sevemedi.
Bir ayrılık vaktiydi;Hüzün matemleri yere çöktü.Ay tutuldu! Ses tutuldu! Kan tutuldu! Gök kangren oldu,soluk seslerine boğuldu.Göz kapakları yorgundu.Sis dağıldı,etrafını sardı.Hiçbirşeyde ama hiçbirşeyde bir anlam yoktu.

...
Devamını oku »

İlk 796 797 798 799 800 801 802 803 804 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL