Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian

Merhaba Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Merhaba" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Merhaba ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Merhaba" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Merhaba ile ilgili " 1517 " şiir aşağıdadır.
Çok ilginç, bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
'Merhaba' aslında Farsça kökenli olup 'Benden size zarar gelmez' anlamına
geliyormuş. Ne hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karşımdaki insana
merhaba demek daha bir anlam kazandı benim için...
Şu anda bu mesajı okuyan herkese benden 'merhaba'

...
Devamını oku »
biraz cesaretim..
iki üç araya sıkışmış kafiye ile
pazar sabahı merhabaydım babama,,
anneme sitemimdi kardeşim, 'seviyorum seni'
aklıma birşey gelecek ama gelmek istemiyor..

...
Devamını oku »
yine ben geldim gecemi yanlızlığımı paylaşmaya.
sakın sende sırtını dönme bana.
yanlızlğımla sende bırakma bi başıma.

önce ben anlatayım sen dinle.

...
Devamını oku »
Merhaba yeni gelen sene

Ne çok umutlar yüklendi değil mi
Gencecik omuzlarına, daha dün doğmuşken

...
Devamını oku »
sessizce bağlarken geceye
sana yalnızlığımı bırakarak gidiyorum




...
Devamını oku »
im.teşekkür ederim.özür dilerim.

cemilmelih.

...
Devamını oku »
Gözleri sarılım, elleri bebeksim
Aylardan sonra seni ilk defa gördüm, ilk gördüm sandım
Bakamadım sana, suçlu olmamın bertaraf olmuşluğu vardı her yanımda, annesinden yeni doğmuş bir yavru tay gibiydim, ayaklanamadım, doğrulamadım hislerime hemen, içim titredi, gözlerimi inandıramadım sensiz günlere,bakamadım hiçbir yöne.
Seni gördüm aylardan sonra, bakışında ne vardı öyle, ben pişmandım dediğimde büyük konuşmuştum bilinçsizce.
Kimse unutturamadı seni bana, kimseyi görmedim sol yanımda, kervan geçmez, kuşlar ötmez, bir selam gelmez oldu kafiye diyarıma. Ben evini başına yıkıp gittiğim güzeli düşünürüm, şehri başıma yıktığımı bilmem. Ben bir parça ekmek için bir kapıda mahsunlanan kedi misali, bir sofra yemeği görmeyi bile bilemem. Ben seni gördüm şad dolmayı bilemem.

...
Devamını oku »
Elveda demek kolay oldu hep,
Merhaba bir başlangıçtı ondan,
Merhaba uzun bir yolculuktu ondan,
Merhaba bir serüvendi ondan,
Biz kısa olanı,

...
Devamını oku »

İlk 140 141 142 143 144 145 146 147 148 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL