İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed

Vahyin Diriltici Soluğu

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
Erdem Bayazıt’ın 1978-1998 yılları arasında gazete ve dergilerde kaleme alınmış yazılarından oluşan bu kitap, İslam’ın evrensel mesajının çağımız insanının dertlerine şifa mahiyetinde olduğunu gösteriyor. Çağ ilerledikçe insan, gitgide büyüyen bir buhranın içinde bulur kendini, dertlerine çareler aramaya çıkar, yoluna çıkan seslerin, işaretlerin peşine düşer. Oysa İslam tüm çağların ve tüm insanların buhranlarına soluk olur. Erdem Bayazıt, bu kitaptaki yazılarında söz konusu soluğun varlığını hatırlatıyor ve insana kurtuluş yönünü gösteriyor. Eritre’den Moro’ya, Afganistan’dan Filistin’e kadar Müslümanların sorunlarına çözüm arayan bir şairin kitabı! Hüseyin Yorulmaz ve Cemil Çiftçi’nin emekleriyle yayına hazırlanan Vahyin Diriltici Soluğu ilk defa okurla buluşuyor.
daha fazla
Yayınevi: İz Yayıncılık
ISBN: 9786053265023
Sayfa: 141s.
Boyut: 13,5x19,5
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 2021
Kağıt Tipi: 2. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
13,5x19,5 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL