Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill

Ki Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ki" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ki ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ki" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ki ile ilgili " 18138 " şiir aşağıdadır.
"Bırakın, ah kederlerimle baş başa bırakın beni;
Oturacak ve solup gideceğim burada" William Blake

...


...
Devamını oku »
bir sayfada aşık oldum
öteki sayfada yare söz bulamadım
ıslandım sayfalarda yagan yağmurda
en acı tokadı yedim başka bir sayfada
ama aşktı kızamadım

...
Devamını oku »
Görme…
Duyma …
Bilme…

Tutma ellerimi

...
Devamını oku »
Delikanlı çağlarını gizlediğin bir nağmedir...
Biliyorum ki benzemez kimse sana..

Yıllar önceydi hani;
Evimizdeki o çok sevdiğin köşede duran,

...
Devamını oku »
Sessiz bir gece yarısı,
ruhlar uykuda.
Âlem can pazarında
Kızgın patlama güneş kızıllığında

...
Devamını oku »
Sert rüzgarlar esiyor şimdilerde...
Beyaz kristaller uçuşuyor yüreğimin üstüne
İçimi donduran karların altında,
Yüzümü yere vurup ağladığımı
Kimse bilmiyor.............

...
Devamını oku »
geceden artırıp
yıldızdan çalıp
şarkısına katık eden
kuş


...
Devamını oku »
çünkü seninile konuşulmuyor.
söylesemde biliyorum duymayacaksın
kendi sesinden başka sesleri kulağın duymuyor..

okadar bencil ki yüreğin

...
Devamını oku »

İlk 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL