Sessizlik, çok kez toplumun değer ve hükümlerini sözlerden daha güçlü olarak belirtir. benjamin disraeli

Kan Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kan" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kan ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kan" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kan ile ilgili " 8258 " şiir aşağıdadır.
Bir su bir çocuk birde özgürlüğüm
Hoş geldin güvercin çığlığına sakladığım saflığım
Suya yazılan düşlerim gibi sürgün
Kanat kanat biz kanat özgür çocuklar


...
Devamını oku »
sessizliğinde aşkın sesi titrer
ben sana sen bana vurgun
bir an tutmak isterken ellerini
sarmak istediğimde belini
kollarım boşluğu tutar

...
Devamını oku »
Sıhhatten evlamı servet acaba
Nazarımda samur kürkle,bir aba
Nefsi zincir tutmaz,sığmazda kaba
İki metre yerden çukur kazılır

...
Devamını oku »
Yol arkadaslari ile uzunca geceler gecirdi
Lanet yezit pusu kurdu Hüseyin.nim habersizdi
Yetmis iki can ile hüseyinim sehit düstü
Bugün bize hersey haram Anna Fatmam Agit yakar
Ah Hüseyn'nim can Hüseyn'nim sehit düstü sah Hüseyin'nim

...
Devamını oku »
Karlar yağdı her yer bem/beyaz gene gene,
Gözlerim sensiz açıldı yeni bir güne,
Bir hüzün oturdu sol yanımın içine,

Hep başladığım özlemle bitiyor gün,

...
Devamını oku »
Manasını unutup
Tamamen maddeye dalmak
Bir yaratım haline gelmiş
Hayat merdiveninde;
Yalnızca diplomaların

...
Devamını oku »
DEĞERLİ DOSTLAR, GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BU BİR """"ÇERÇEVE"""""ŞİİRDİR.dört tarafı aynı dize ile ÇERÇEVELENMİŞTİR. BANA AİT BİR ŞİİR TARZI OLUP, İLK ŞİİRİN, HER DİZESİ, AYRI BİR ÇERÇEVEYİ OLUŞTURUR. BU ŞİİR 37 ŞİİRDEN OLUŞMAKTADIR. HER ÇERÇEVE HARF SAYISI KADAR ŞİİR OLUR.ÇERÇEVE İÇİNDE ÇERÇEVE, DÖNÜŞ İÇİNDE DÖNÜŞ.BU DÖNÜŞ,DÜNYANIN KENDİ ETRAFINDA VE GÜNEŞ ETRAFINDA DÖNÜŞÜ GİBİ,KABE’Yİ TAVAF GİBİ, MEVLEVİ AYİNLERİNDEKİ DÖNÜŞ GİBİDİR. BÖYLECE SONU GELMEZ. YANİ SINIRSIZ VE SONSUZ BİR ŞİİR TÜRÜDÜR. BUNU ARI KOVANINDAKİ BAL ÇERÇEVELERİNE DE BENZETEBİLİRİZ. BOŞ ÇERÇEVEYİ ARILAR DOLDURUR. BİZİM ÇERÇEVEYİ DE HARFLER, SÖZLER DOLDURUYOR.
*************************
DİĞER TARAFTAN….BU ŞİİRDE HECE VARDIR. 16 HECELİ ŞİİRDİR.HER ŞİİR BU KURALA DAHİLDİR…SADECE UYAK-(kafiye) yoktur…zorluğuda Buradadır….Denemek isteyenler kolay gelsin)
---------------------------------------------------------------------------------------
ANILARDA YAŞATMA CAN, MEY İÇELİM KANA KANA

...
Devamını oku »
Şeytan ayrılığa yama dikiyor,
Saf aşıkta gene divane akıl,
Dalmış derine hayal kuruyor,



...
Devamını oku »
Hayallerim siyah
Bipolar kuşlarla gökyüzündeki raks
Öyle soğuk oluyor yalnızlık
Eğilip kaldırmak gerek
Bu yalnızlığı bu masadan

...
Devamını oku »
Dilimin ucuna gelir de donduremem kelimeleri
Vazgecerim konusmaktan yutkunurum geri
Simdi susmaninda kinusmanin da tam yeri

Bir sevgili agliyor bugun icten mi icten

...
Devamını oku »

İlk 381 382 383 384 385 386 387 388 389 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL