Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır einstein

Kûr Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kûr" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kûr ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kûr" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kûr ile ilgili " 8604 " şiir aşağıdadır.
"Memleketten ne haber var" diyene,
Akıl almaz işler oluyor deme.!
Alın teri ile helâl yiyene;
Şâkiler arkadan gülüyor deme.!


...
Devamını oku »
Aşkınla kül eyle hayalinle vur,
Tutuşan hasretin çırası değil.
Özleminle yakıp külümü savur,
Esen bu mevsimin borası değil.

...
Devamını oku »
uyku ağacının gölgesinde
tozkoparan bir huzur hayali
ateş toynaklı at kişnemeleri yankılanır
delişmen geçişli bir zamanın
prova edilmedik sahnesinde

...
Devamını oku »
Yapılan uyarıları
Kesinlikle duyuyorum
Bahçedeki, sınıftaki
Kurallara uyuyorum.

...
Devamını oku »
Kıtalar dolaşsa da yenilecek hainler,
Kurtuluşa erecek cihat eden Mü’minler,
Hak edene verilir cennet ve cehennemler.

Ömer LÜTFİ ERSÖZ

...
Devamını oku »
Çare dostta sandım kurtulamadım,
Yolları kapamışlar hasret çekene,
Yürüdüm hayli zaman varamadım.

Bir yara açıldı güvenen duygularıma,

...
Devamını oku »
Vatan oldu Iğdır, Türk’ün kalesi.
Aras’ta boğuldu pusu kuranlar,
Huzur buldu Iğdır, Türk’ün kalesi.

Düşman, Taşburun’da sarmış birliği,

...
Devamını oku »
Üç devlete sınır,cennetten köşe,
Yüksek edebiyat,raks,müzik peşe,
Toy,düğün eğlence,eksilmez neşe,
Ondört Kasım Kurtuluşun Iğdır'ım...

...
Devamını oku »
Dabbetü'l-Arz-ı on iki iplik Dna kodlarımdan
Besmeleyle
ayrıştırarak k a l b i n e yürüyorum s e v g i l i



...
Devamını oku »
ASA olacak musa olmak yetmez

Hz Adem şeytanın yalanına kandı...Peygamber olmak yetmez.Yalanı yutmayacak...El-Galib yalanı yutanı galib getirmem diyor işte..."Size bir haber gelse araştır "diyor ayet."Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın."


...
Devamını oku »

İlk 130 131 132 133 134 135 136 137 138 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL