İnsan ,ya insan gibi akıllıca söylemeli ; yahut hayvanlar gibi susmalıdır! sadi

İs Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İs" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İs ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İs" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İs ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Sakalını uzatmasını.
Kızsın ya; mutlaka istemiştir gönlün.
Erkek olmasını.

Omzuna ceketi atıp.

...
Devamını oku »
Tavaf ettim
Ve
İman edip aşkıma
Seni sever gibi sevdim


...
Devamını oku »

TÜRK İSEN :
Türkiye'nin,
Her çeşit kuruluşu

...
Devamını oku »
Sanki görev bildiniz, huzurumu bozmayı
Ögreten de sizsiniz, bana böyle kızmayı
............Allah için söyleyin, yalan var mı sözüm de
............Değeriniz bitmiştir, hiç oldunuz gözüm de


...
Devamını oku »
Başıma gelenlerin rastlanmaz ki eşine
Garip gördüler beni, kestirdiler dişine
Her gelen tekme attı, isyanım kaderime

Boynum bükülü kaldı, ümidim hiç solmadı

...
Devamını oku »
bu garip sevdaya düşmüş ağlar
gökyüzü sel olmuş çılgın çağlar
isyanın sanadır ey son sevgili

yollara düşersem berduş olurum

...
Devamını oku »
duygularmı harab bitap.
koşmak isteyen ayaklarım neden gitmiyor?
neden söylemek istediğim kelimelerim dökülmüyor?
yüreğim seni çok özledi ....


...
Devamını oku »
Oltanı topla balıkçı
Ne git diyeceğim sana
Ne de kal'

İskenderiye Feneri kadar eski

...
Devamını oku »
Yerel seçimler öncesinde 5747 sayılı yasa ile birlikte oluşturulan Karabağlar ve Bayraklı ilçeleri gibi tüzel kişilik kazanmak isteyen Menderes’e bağlı Gümüldür-Ürkmez-Özdere ile Seferihisar’a bağlı Doğanbey, Ürmkmez mahallelerinin mücadelesi devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile valilik ve kaymakamlıklar düzeyinde işlemleri başlatılan yeni ilçe olma çalışmaları hız kesmedi.

Mahalleler çalışıyor
Nüfusu yaz mevsiminde 100 bini aşan İzmir’in en gözde turizm bölgeleri ilçe olmak için başlattıkları atağı bir adım öteye götürdü. İzmir’in 31. ilçesi olmak isteyen eski belde, yeni mahalleler yeni resmi girişimler başlattı. Öte yandan kanunda yer alan Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde nüfusu 50 binin altında olan yerlerin ilçe olamayacağı kararının da Ertuğrul Günay’ın “Turizm Bölgesi” kararı ile by-pass edilmesi 2. formül olarak hazır bekliyor.

...
Devamını oku »
Bir sevda istiyorum hasretime son versin
Bir sabah istiyorum hazanım bahar olsun
Çile yüklü geceme bir sevda istiyorum

Bir beste istiyorum şarkımızı söylesin

...
Devamını oku »

İlk 1449 1450 1451 1452 1453
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL