Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson

İle Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İle" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İle ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İle" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İle ile ilgili " 4514 " şiir aşağıdadır.
Gül’e bakma bülbül kızar
Bülbül gül’ü koklayınca
Öter bülbül yüce dağlar
Ses verir ağlayınca

...
Devamını oku »
Unutur yorgunluğunu gündüzden kalan
Uzanınca atlas yatağına kızgın bedeni
Başlar Ay'ın okşaması ardından...
Bir gelindir tazelenen her gece
Yer, içer, serinler aydınlığından.

...
Devamını oku »
Haylaz bir çocuk gibiyim,

Yağmur yağdığı zaman.

Şeker ve uçurtmalar var ,

...
Devamını oku »

Uykudan uyandırdın, elinde tepsi ile
Sevdim seni birtanem; yüreğimin hepsiyle
Benim kaynağımsın sen, sinemi sana verdim;

...
Devamını oku »
… İle Beraber


herkes rüyasında bile seni sevdi
nasıl ki bu rüyaların seni çektiği

...
Devamını oku »
bağrımdan söküp bir gül kopardım sana
dalı budağı üstünde ölece
gülü verip günlerine yazılacaktım
kanatlar yüreğim balına konacaktım


...
Devamını oku »
tam bir osmanlı kadınıydın.
vurduğun zaman mutlaka,
morarırdı bir yerlerimiz.
aliye rona derdik,
kardeşler kendi aramızda sana,

...
Devamını oku »
yazar ile eşeğin
karın tokluğunadır hisleri
düşünürler beleşe
biri yazar da
yazamaz diğeri

...
Devamını oku »

İlk 428 429 430 431 432 433 434 435 436 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL