Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld

İle Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İle" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İle ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İle" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İle ile ilgili " 4514 " şiir aşağıdadır.
Kalk gözlerimden gaflet! Kopmadan kıyametim.
“Ol” ile “Öl” arası, kıymeti yok ki canın,
Ehli toprak rızkıyken, hem kemiğim hem etim…

Seyrettiğim âlemin nesine bu sevincim!

...
Devamını oku »
Ömrüm
Seni
Sevmekle
Nihayet bulacaksa

...
Devamını oku »
Senin ile mutlu oldum
O zamanlar çok dertliydim
Senin ile huzur buldum

Her saniye aklımdaydın

...
Devamını oku »
Anlıyorum
Sana her sarılışımda
Kalbimin bu denli hızlı atışını
Sevgisizlikle çürümeye yüz tutmuşken

...
Devamını oku »
sakın ha..!
kanmayın
hanım hanımcık olduğuna
benden söylemesi.


...
Devamını oku »
Bir bilsen seni ne kadar çok özlediğimi,
Anlarsın, anlarsın o zaman çaresizliğimi...
Gözümde ki yaşı,
Kalbimde ki ateşi...

...
Devamını oku »
Yineleniyor sözcükler dilimde,
Çok yakar,
Azca değer yüreğime...


...
Devamını oku »


Nasıl kızmam ki
Aldattı beni Tanrıyla,

...
Devamını oku »
Bizi oyaladınız-vermediniz desteği
Köşeli davrandınız-gösterdiniz kösteği
Dilinizin altından-çıkartın baklaları
Yıllarca çektirdiniz-işi bıraktın yarı
ABD ile AB-oyalıyorlar bizi

...
Devamını oku »

İlk 429 430 431 432 433 434 435 436 437 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL